5 tipuri de jaluzele - Avantaje si dezavantaje

5 tipuri de jaluzele - Avantaje si dezavantaje

Daca iti doresti jaluzele in casa ta si nu stii care sunt cele potrivite noi te vom ajuta cu 5 tipuri dintre acestea si cateva caracteristici ale lor.

Jaluzele verticale


Jaluzelele verticale pot fi folosite atat ca decoratiuni pentru ferestre cat si ca inlocuitor pentru perdea.

Realizate din fasii de material taiate pe lungime,care se deplaseaza de-a lungul unei sine, acestea pot opri complet lumina sau pot fi pozitionate paralele pentru a regla cantitatea de lumina care intra in camera.

Poti fi foarte usor montate atat din tavan pana in podea pentru a da camerei mai multa intimitate, fie la ferestrele mici, atat timp cate fasiile sunt mai inguste.

Jaluzele orizontale


Jaluzelele orizontale sunt cunoscute si sub denumirea de jaluzele venetiene. Sunt realizate din lamele orizontale din aluminiu sau lemn si se pot fixa atat pe tavan, cat si pe perete.

Poti regla pozitia lamelelor ca sa ajustezi cantitatea de lumina care patrunde in camera, sau poti ridica ori cobori intreaga suprafata a jaluzelei prin mecanismul de actionare.

Le poti folosi atat in bucatarie, cat si in celelalte camere ale locuintei, pentru ca se gasesc intr-o diversitate de culori.

Jaluzele tip rulouri


...

Citeste continuarea articolului aici: 5 tipuri de jaluzele - Avantaje si dezavantaje.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze