Atunci cand cautati cele mai bune trotinete copii, va trebui sa tineti cont de mai multe aspecte importante, asa cum sunt cele pe care le vom enumera mai jos.

Diferite tipuri de trotinete pentru copii

Copiii mentioneaza tot felul de termeni diferiti si nume de marca cu care nu suntem obisnuiti, asa ca haideti sa aruncam o privire la cele mai populare tipuri de trotinete pentru copii.

O trotineta grozava pentru un copil de 2 ani si, probabil, pana cand vei cauta o trotineta pentru copii de 6 ani si mai mari, va fi probabil o trotineta cu 3 roti pentru copii in acest interval de varsta.

Odata ce echilibrul si abilitatile motorii au progresat si simtiti ca sunt pregatiti pentru un design cu 2 roti, va depinde in mare masura de interesul lor si de unde si cum o vor folosi cel mai des.

Este evidenta ca o trotineta copii de 2 ani este diferita de una pentru copii mai mari. Unele trotinete cu doua roti sunt proiectate mai mult pentru viteza cu roti mai mari, unele pentru confortul de croaziera cu suspensie si, eventual, o frana de mana, iar unele sunt construite pentru a face trucuri si sarituri.

De asemenea exista si trotinete electrice pentru copii. Acest lucru nu inseamna ca toate sunt exclusive acestor interese, dar in cazul trotinetelor de trucuri, de exemplu, de obicei dimensiunile nu sunt reglabile, cadrele sunt intarite cu otel sau aluminiu si au roti cu miez metalic pentru a rezista la sarituri si trucuri.

Alte modele sunt reglabile si sunt capabile de unele trucuri, dar sariturile mari si trucurile complicate care implica orice fel de forta asupra barei in T ar putea fi periculoase.

Cele mai bune trotinete pentru copii de 2-5 ani vor avea:
– Lean to Steer – ajuta la dezvoltarea echilibrului, dar ajuta si la evitarea accidentelor.
– Low Deck – bun pentru stabilitate
– Trei roti – in mod ideal 2 roti fata si 1 roata din spate
– Narrow Foot Deck – Undeva in jur de 4-5? ii va ajuta pe copii sa aiba control

Pe la varsta de aproximativ 6+ este momentul sa cauti un model cu doua roti. Cu toate acestea, il cunosti cel mai bine pe copilul tau, daca este deja obisnuit cu trotinete, skateboard-uri sau cu bicicleta fara asistenta, ii poti schimba trotineta si cand este mai mic.

Ar trebui sa aiba o inaltime reglabila a manerului?

Sunt trotinetele reglabile pe inaltime mai bune? Poate. Ghidonul trebuie sa aiba aproximativ inaltimea taliei pentru un control optim.

Copiii cresc intre 3″ – 4″ pe an intre 2 si 5 ani si aproximativ 2″ pe an dupa aceea, asa ca trotinetele reglabile cu o „T-bar” care poate aluneca in sus si in jos ar putea fi o caracteristica buna astfel incat sa poti folosi trotinete pentru copii 8-10 ani si la copiii mai mici.

Ofera posibilitatea de a partaja cu un frate care are o inaltime diferita, asa ca pentru copiii de o varsta mai mica, aceasta functie este placuta.

Odata ce copilul creste, va fi timpul sa o inlocuiti. Argumentul impotriva inaltimii reglabile a manerului este ca poate fi vazut ca fiind mai putin durabil.

Barele in T solide, nereglabile, sunt calea de urmat pentru trotinetele de trucri, deoarece vor fi mai durabile si mai rezistente.

Care dimensiune este mai buna?

Dimensiunea si tipul rotii pot deveni destul de complicate pentru utilizatorii foarte experimentati. Rotile standard pentru scuter sunt realizate din fire de poliuretan in jurul unui miez de plastic si un diametru de 110 mm.

Ca regula generala, o roata mai mica este mai lenta, dar mai usoara si mentine puntea mai jos pana la sol, ceea ce poate ajuta la stabilitate, in timp ce o roata mai mare, de 120 mm la 125 mm va fi mai rapida si, de asemenea, va ridica puntea mai sus de la sol si va face o calatorie mai lina in cea mai mare parte.

Materialul care alcatuieste miezul rotii devine important pentru profesionisti. Rotile trotinetei vor avea de obicei miez de metal, mai degraba decat plastic, deoarece ofera durabilitatea necesara pentru sarituri agresive. Sunt si roti cu miez gol pentru a le face cat mai usoare posibil.

Unele versiuni ale modelelor cu 3 roti au roti mai mici, cu lumini LED in roti. Ar putea fi o caracteristica distractiva pentru cei mici.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Cum poti alege cele mai bune trotinete pentru copii?

  1. Am fost surprins sa aflu cat de importanta este analiza datelor si monitorizarea rezultatelor in campaniile de marketing online. Articolul m-a convins ca aceste etape sunt esentiale pentru a obtine succes si ca nu trebuie ignorate sub nicio forma.

  2. Mi-a placut foarte mult partea in care sunt prezentate exemple concrete de campanii de marketing online reusite, care au adus rezultate semnificative pentru diverse companii. Acest aspect practic al articolului il face cu adevarat valoros pentru cei care vor sa aplice aceleasi strategii.

  3. Articolul de pe SMEN.ro este extrem de informativ si util pentru persoanele care doresc sa afle mai multe despre strategiile de marketing online. Sunt impresionat de detaliile oferite si de modul in care sunt prezentate, facandu-le usor de inteles chiar si pentru cei fara experienta in domeniu.

Comments are closed.