Selectarea unui accesoriu de baie este una dintre cele mai dificile sarcini în cadrul unei renovări, mai ales atunci când vine vorba de alegerea unei baterii pentru cadă, deoarece varietatea acestor accesorii sanitare este impresionantă

Baterii pentru cadă 

Bateriile pentru cadă pot fi montate atât pe perete, cât și direct pe cadă. Acestea pot fi clasice, moderne, elegante sau chiar retro. Pot avea monocomandă sau dublă comandă. Bateriile pentru cadă ar trebui să fie fiabile, să aibă un aspect plăcut și să fie durabile. Pentru durabilitate, bateriile sunt emailate special anticoroziv, în două sau 3 straturi și au cărtușul ceramic. Acestea sunt prevăzute cu comutator  cadă-duș ceramic automat.

Cu produse de la marca Ferro vei obține stil și funcționalitate, iar cu ajutorul unor echipamente corect selectate și potrivite, poți transforma utilizarea zilnică a acestor dispozitive confortabilă, ușoară și plăcută.

În prezent, majoritatea producătorilor, inclusiv marca Ferro, tind să se asigure ca oamenii să poată economisi apă fără a simți cel mai mic disconfort. Pentru a realiza acest lucru, tehnologia de economisire a apei este instalată în robinete, dușuri și toalete.

Cum putem economisi apă zilnic

Aproape fiecare robinet modern poate fi echipat cu un aerator – un dispozitiv încorporat în vârful gurii de scurgere la baterii cadă. Amestecarea aerului de la ieșire în fluxul de aer permite o economie semnificativă de apă. Restrângerea debitului nu este vizibilă; dimpotrivă, jetul este mai voluminos, mai spumos și mai plăcut la atingere. 

Pe fondul creșterii tarifelor la utilități și, în consecință, a sumelor tot mai mari din facturile la utilități, mulți oameni se gândesc să economisească (încearcă să reducă consumul de apă, gaz, electricitate), iar economia la apă nu este o excepție.

Astfel, pentru a reduce semnificativ consumul de apă în apartamente sau case, producătorii și comercianții sugerează achiziționarea și instalarea de aeratoare la robinete. Ei promit o reducere cu 50% a consumului de apă!

Ce este un aerator…..

3 thoughts on “Cum economisim bani zilnic fara eforturi

  1. Recomandarea de a compara preturile si a cauta reduceri sau oferte speciale este un sfat excelent pentru cei care doresc sa economiseasca bani zilnic. Achizitionarea de produse la preturi mai mici sau beneficiind de promotii poate face o diferenta semnificativa in bugetul personal.

  2. Un alt aspect interesant mentionat in articol este reducerea consumului de energie electrica. Prin oprirea dispozitivelor electronice in stand-by, putem economisi bani substantial pe termen lung. Este un mod simplu si eficient de a face economii fara prea mult efort.

  3. Articolul ofera sfaturi utile despre cum sa economisim bani zilnic fara a depune prea mult efort. Este important sa fim constienti de cheltuielile noastre si sa le reducem acolo unde este posibil. Unele sfaturi, cum ar fi planificarea achizitiilor si evitarea impulsurilor de cumparare, sunt deosebit de valoroase pentru a economisi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *