A face ca o camera sa para mai mare sau a obtine o mai mare profunzime sau mai multa lumina pot fi unele dintre obiectivele atunci cand se decoreaza cu oglinzi.

Dar este de asemenea important de retinut ca o oglinda poate avea efectul opus, facand camera sa para mai mica, mai putin spatioasa sau mai intunecata.

Din acest motiv, este important sa stii cum sa decorezi cu oglinzi si cum sa le plasezi, pentru a profita la maximum de spatiu.

Vrei sa stii unde sa o plasezi astfel incat sa arate bine? Ce aspecte ar trebui sa iei in considerare atunci cand folosesti oglinzi decorative?

In acest articol iti aratam cum poti sa iti infrumusetezi casa cu ajutorul unei oglinzi.

Adu lumina in casa

Lumina este pretioasa. Ea sustine viata si denota caldura, de aceea, o apreciem atat de mult cand ne inunda casele, pe timpul zilei.

Oglinzile au potentialul de a lumina o camera intunecata. De exemplu, poti sa asezi o oglinda de marimi direct proportionale cu fereastra in bataia razelor pentru a creste gradul de luminozitate al camerei.

Aceasta este o tehnica pe care designerii o folosesc adesea in bai, acolo unde lumina naturala intra timid din cauza dimensiunilor reduse ale ferestrelor.

Accentueaza cu ajutorul oglinzilor

Oglinzile pot avea un rol pe care, poate, nu l-ai luat in considerare: acela de accentuare.

Poti sa asezi o oglinda de perete intr-o zona centrala a livingului.

Amplaseaza o oglinda de dimensiuni mari sau cateva de dimensiuni mai mici si efectul nu va trece neobservat.

Foloseste-ti la maxim zona de ingrijire

Fiecare femeie are zona ei preferata de ingrijire.

Citeste continuarea aici: Cum poti sa iti infrumusetezi casa cu ajutorul unei oglinzi

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}