Aproape nicio alta fusta nu este atat de feminina, atat de eleganta si totusi aerisita si usoara. Vorbim despre fuste plisate.

Fustele plisate si-au pierdut demult imaginea uniformei de scoala nerd sau a look-ului de dama de moda veche si au avansat, pentru a deveni unele dintre cele mai diverse piese la moda din ultimii ani.

Nu e de mirare, deoarece fustele plisate sunt disponibile in nenumarate variante, cum ar fi tonuri pastelate delicate, culori stralucitoare, cu tul cu imprimeu sau in stil metalic.

Fusta plisata poate fi folosita tot timpul anului pentru orice ocazie. Cu fuste plisate posibilitatile de stil sunt nelimitate. Indiferent daca stilul tau este mai casual sau mai chic, fusta plisata este un cameleon la moda care surprinde mereu si nu arata niciodata plictisitor.

Fusta romantica in pliul lungimii franceze (nivelul genunchiului sau gleznei) ajusteaza imediat femeia la moda pentru a crea un aspect deosebit de elegant.

Doamnele pot dezactiva eleganta fustei renuntand la pantofii eleganti, in favoarea pantofilor sport sau pot mentine o „dispozitie” feminina cu tocuri inalte. Aceasta este alegerea fiecarei fete la moda.

Poti, printre altele, sa te uiti la optiunile de fuste plisate midi si fuste elegante, care sunt destul de ieftine.

Fuste plisate midi

Lungimea potrivita – fie pentru femeile inalte, fie pentru femeile mici – este midi. Pentru fuste plisate midi, tivul ar trebui sa se termine sub genunchi.

Orice femeie poate purta o fusta midi plisata, ceea ce face ca aceasta piesa vestimentara sa fie atat de speciala. In prezentarile de moda pentru primavara-vara 2021, fustele plisate midi ocupa unul dintre locurile centrale.

Pot fi croite din piele, catifea, dantela, tesatura metalica, cu sectiuni transparente si translucide. Potrivit creatorilor de moda, paleta de culori pentru primavara-vara include galbenul fierbinte, portocaliul jucaus, trandafirul bogat, albastrul regal si vinul magnific.

Nuantele provocatoare de rosu aprins sunt potrivite pentru fetele indraznete. Fustele plisate midi combinate cu un top negru negru sau alb, creaza arcuri magnifice.

Citeste continuarea aici: Fuste plisate pentru o imagine mereu la moda

{{clean}}