Cea mai usoara si mai vizibila schimbare se realizeaza prin schimbarea textilelor din interior. Cand spui textile, gandul te duce la perdele si draperii, huse, perne decorative, toate acestea putand schimba interiorul dincolo de recunoastere.

Daca esti un fan al imprimeurilor color din interior, ar trebui sa stii ca in magazinul online best-top.ro vei gasi multe tipuri de textile sub forma de perdele, draperii, tapiterie, paturi, perne decorative. Exista textile pentru fiecare stil de mobilier, tesaturi naturale si mixte, precum si modele pentru toate anotimpurile si pentru diferite sarbatori, cum ar fi Craciun si Paste.

Elemente de decor cu textile

O astfel de decorare a unui apartament in diverse combinatii, poate include draperii, tapiserii pentru decorarea peretilor si a ferestrelor, covoare si mochete pentru decorarea podelei, perdele si draperii pentru decorarea ferestrelor, baldachin, cuverturi de pat pentru decorul patului, perne, fete de masa, tapiterie, huse, paturi, decor pentru proiectarea mobilierului, precum si picturi, panouri, veioze etc. pentru decorarea elementelor de design. Textilele din interiorul apartamentului sunt utilizate in scopuri functionale si decorative.

Textile functionale – acesta sunt ascunse ochilor curiosi si nu sunt expuse. In aceasta categorie intra orice detaliu vizibil nesemnificativ al interiorului: cearsafuri de pat, fete de perna, set de lenjerie de pat, pernele de sezut, perna electrica etc.

Materialele decorative servesc drept decor interior. De regula, acestea sunt accesorii de bucatarie, cutii pentru servetele, fete de masa si tot ceea ce este placut ochiului prin frumusetea si eleganta sa. Astfel de elemente decorative nu au intotdeauna o valoare practica.

Citeste continuarea aici: Textile si perne decorative pentru decorul casei

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}