Bijuteriile sunt cunoscute si purtate inca din cele mai vechi timpuri, atat de femei, cat si de barbati. Si atunci, dar si acum, bijuteriile sunt folosite pentru intregirea aspectului unei tinute, evidentierea personalitatii sau manifestarea unei stari de spirit senzationale.

Bijuterii simple, cu pietre colorate, minimaliste sau extravagante, vintage sau contemporane, clasice, luxuriante, din materiale pretioase, toate isi gasesc locul in tinute spectaculoase. Trebuie doar sa fie alese in functie de personalitatea si stilul fiecareia, pentru tinute mai mult sau mai putin sofisticate.

Bijuteriile – fundamentale in orice tinute

Orice tinuta de dama accesorizata cu bijuterii, dobandeste un aspect final elegant, unic, stilat, electrizant. Cele mai comune si predominante bijuterii purtate, nelipsite din caseta de bijuterii a unei femei, sunt cerceii de aur.

Din aur sau argint, cu perle, cristale, pietre colorate, mici sau cu forme diverse, vor completa perfect tinuta. Alege bijuterii din metale pretioase pentru a evita infectarea lobului urechii, dar si pentru eleganta pe care versatilitatea acestor modele o ofera.

Bratarile rigide, tip lant, din piele, margele, perle, personalizate, colorate, au rolul de a defini tinuta si exprima starea de spirit din momentul purtarii. Sunt versatile si se potrivesc oricaror tinute.

Citeste continuarea aici: Accesorii elegante pentru tinute sofisticate

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}