Vremurile s-au schimbat, iar in zilele noastre, faptul de a sti cum sa ne amenajam un mic birou acasa si sa lucram de acasa ne va ajuta sa impacam si munca si familia, ne va economisi timpul si banii pierduti pe facutul navetei si va fi o solutie excelenta daca decidem sa lucram pe cont propriu in orice intreprindere.

Dar amenajarea unui birou acasa necesita o serie de conditii care vor afecta atat productivitatea noastra la locul de munca, cat si deconectarea necesara de la acesta atunci cand ziua de lucru se termina, asa ca in acest articol iti vom oferi cateva sfaturi si idei pentru un birou acasa, axate pe aceste aspect.

Amplasarea biroului

Intrebarea cu privire la locul in care sa amplasam biroul de lucru si alte piese de mobilier pentru biroul nostru de acasa este uneori cea mai simpla dintre toate, deoarece in multe cazuri nu va depinde de dorintele noastre, ci de spatiul pe care il avem la dispozitie in casa noastra.

Desi la nevoie ne-am putea multumi cu orice loc din casa, ideal este sa gasim locul in care avem mai multa liniste si mai putine distrageri, cum ar fi dormitorul (prin posibilitatea de a ne inchide inauntru) sau camera de zi sau sufrageria, cu exceptia cazului in care locuim singuri si atunci nimic nu ne va deranja nicaieri.

Trebuie sa tii cont de faptul ca locul in care iti vei amplasa biroul de lucru va trebui sa fie aproape atat de prize cat si de conexiunea la internet, desi aceste doua probleme ar putea fi rezolvate cu ajutorul unor prelungitoare care sa iti asigure curent electric pana la punctul de lucru din casa.

Scaunul si biroul

In amenajarea biroului de acasa, foarte important este sa alegi un birou incapator si un scaun ergonomic. Opteaza pentru un birou suficient de mare, care sa-ti permita sa asezi laptopul la o distanta corespunzatoare, oferindu-ti spatiu si pentru celelalte obiecte de birotica.

Citeste continuarea aici: Sfaturi de amenajare a biroului de acasa

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Sfaturi de amenajare a biroului de acasa

  1. Articolul ofera o perspectiva clara asupra avantajelor si dezavantajelor diferitelor tipuri de finantare disponibile pentru intreprinderile mici. Este esential sa fim informati cu privire la aceste aspecte pentru a lua decizii informate in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii noastre.

  2. Sunt impresionat de diversitatea surselor de finantare prezentate in articol. De la fonduri europene pana la programe guvernamentale, exista o gama larga de optiuni pentru cei care isi doresc sa isi dezvolte afacerea. Este incurajator sa vad atat de multe posibilitati!

  3. Ma bucur ca exista resurse precum acest articol care vin in sprijinul antreprenorilor mici si mijlocii. Accesarea finantarilor este un pas esential pentru cresterea unei afaceri si este reconfortant sa stiu ca exista solutii adaptate nevoilor noastre.

  4. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii valoroase despre modul in care micile intreprinderi pot accesa finantari pentru dezvoltare. Este important ca antreprenorii sa fie la curent cu toate posibilitatile de obtinere a fondurilor pentru a-si creste afacerea.

Comments are closed.